Englannin Maurice Hassard teki kovan tempun

Long Range

Well-known member
Jenkit ovat kovia kaikissa kasa-ammunta lajeissa kuten tiedetään.Itsekin tulee ihannoitua (Välillä liikaakin?) heidän välineitään/ tuloksiaan.

Englannin Maurice Hassard (Piekkarin Sporter ja 3-Gun maailmanmestari Etelä Afrikasta 2019) kävi viikonloppuna näyttämässä Jenkeille,mistä närhi pissii.

Voitti Jenkkien mestaruuskilpailun I.R. 50/50 pistepiekkarissa Kettlefootissa USA:ssa.

Tulokset:

www.ir5050.com/results2/?Date=09/29/19&clubid=35

Hänen 6 Gun voittotulos 1498 / 106 X. Eli 6 taulua,150 kilpalaukausta, 148 kymppiä & 2 ysiä. X keskiarvo 17,7 X:ää / 25 mahdollisesta.

Mauricesta on muodostunut melkoinen riesa kanssakilpailijoille senjälkeen kun hankki kerralla huippukaluston USA:sta.Sekä Sporterin & LV/HV aseen.
8Olikohan molemmat Calfeen rakentamia,Sporter ainakin Tim Millerin entinen ME ase.

Kun sain ekan 6 PPC:n 80-luvun alussa ja metsästyskaverini ampui sillä kasan makuulta. Nous ylös ja tuumasi: " Prkle, varustelukilpailu kiihtyy".

Niin myös kisapiekkareissa Euroopassa.

Timppa
 
Ihan pientä kevennystä.....tuohon linkin antamaan tuloslistaan...😁
Lapualla tuskin on ampunut.....eley mahdollinen.
Tulokset päivätty 29.09.1919.....sorry jos meni liikaa huumorin puolelle!
Mode voi poistaa.
 
Hassard ampuu molemmilla, riippuen aseesta. Näin ainakin muistelen hänen sanoneen tuolla Etelä-Afrikassa.
 
Tästä viimeisestä I.R.50/50 menestyksestä ei ole välineluetteloa saatavilla.Edellisen PSL kisan menestyksen Maurice ampui Lapuan paukulla.

Kuten tämän hetken ehkä maailman paras piekkari kasa-ampuja Ivan Wells USA ,huiput ampuu parhaiten käyvällä paukulla ja eivät sitoudu esim. sponsori soppareilla johonkin tiettyyn brändiin.

Jenkkien tapa päiväyksen kirjaamiseen on meistä hiukan hämäävä.

Timppa
 
Ja se, joka uskoo näihin välineluetteloihin...Älä unohda piakkoin kirjoittaa sille valkopartaisellle herralle!
Kuuluvat samaan kategoriaan - pääosin täyttä puppua. Tekisi mieleni korjata useampikin juttu, tuoreitakin, mutta joku pahoittaa mielensä, niin olkoon.
 
Perhana JR.Eikö kaikki netissä oleva olekaan totta? Olihan se kamala tilanne minulle lapsena,kun sillä valkopartaisella miehellä olikin naapurin Kaasisen Jaakon ääni.En uskaltanut ottaa asiaa esille vanhemmilleni,kun pelkäsin lahjojen tulemisen loppuvan...

Mutta mikä on totta,niin se että parhaat käyttävät myös parhaita saatavilla olevia välineitä.

Tästäkin voi joku pahoittaa mielensä,mutta näin kirjoitti aikanaan edesmennyt hyvä ystäväni PTK (Pertti T.Kekkonen):

Taikauskoiset penkkituki-ampujat

Urheiluampujia, etenkään kasa-ampujia, taikauskoisempaa porukkaa tämä maapallo tuskin päällään kantaa: Jos joku ampuu jonkin onnenkantamoisen kautta poikkeuksellisen pienen ennätys-kasan, apinoivat kohta kaikki hänen "kikkaskonstejaan", vaatien myös ampumatarvikkeiden valmistajilta sellaisia tarvikkeita, joita ennätyskasan ampuja KERTOO käyttäneensä - vaikka edulliset tuuli- ja valaistusolosuhteet, ampujan henkisen vireyden huippuhetket, ja latinkien yhdenmukaisuus ovat, hyvän TUURIN täydentäminä, sattuneet kohdalleen samanaikaisesti.

On täysin turhaa jäkättää tunnettua faktaa, että jokainen ase on YKSILÖ: Kaikki tahtovat samanlaisia komponentteja, joita ennätysampujakin käytti, kuvitellen, että TUURIA voi ostaa rahalla..! (Asia on tasan päinvastoin: Täysin ilman tuuria syntynyt ihminen on tuomittu elinkautiseen köyhyyteen, vaikka hänessä olisivat yhtyneinä ALBERT EINSTEINin älykkyys ja THOMAS ALVA EDISONin kekseliäisyys. Kirjaimellisesti nälkään kuolleiden nimekkäidenkin keksijöiden luettelo on pitkä. Heidän joukossaan oli myös asesuunnittelijoita, esimerkiksi SAMUEL JEAN PAULY).

Timppa
 
Back
Ylös