Puutukin muokkaus

Tunajussi

Well-known member
Nettiä selaillessa tuli tälläinen vastaan. Niille jotka tuskailee sopivan tukin löytymisessä, niin monesti vanhallakin pärjää, kunhan vähän muokkaa.
http://ukbr22couk.ipage.com/BenchrestStockConversion.pdf
 
Paljonkohan ois realistisesti mahdollista keventää Sakon P94S:n varmint tukkia piippukourusta?
Pössykällä nyt painoa 3 950g.
Pelkään että ei saa tuolla tukilla sportteriin kevennettyä.
 
Sellaiset 1,6 dessilitraa pitäisi saada puruina pois, joten voipi olla ohut etutukki operaation jälkeen.

Perälaatan alta vaan oksaporalla tahkojuustoksi. Perälaatan, lippaan (tee joku kevyt ramppi tilalle) ja hihnan lenkit kun jättää pois, niin sitten on enää viitisenkymmentä rammoo dieettiä edessä, eli 0,8 desiä puuta. Kiikarin kun vaihtaa kevyempään, kiikarinjalat sahaa halki, eli tekee yhdesä kaksi, niin taas kevenee. Lopuksi voi jättää kiikarin suojaläpät ja torniholkit tiukan paikan tullen reppuun, niin ollaan aikas lähell'ä kisapainoa. Olikohan se punnitustoleranssi 70 rammoo plussan puolelle, että voi kokeilla hieman ylipainoisella saada puhumalla läpi.

Oma kisaWaltteri (Ex GX-1) painaa nelisenkymmentä grammaa alle sallitun. Ei tullut sekään helpolla, joka paikasta mistä vaan oli mahdollista otettiin ainetta pois. Kaikki ruuvit on porattu ontoiksi, kannat kavennettu/lyhennetty sorvissa, liipasinrunko on rei'itetty, latauskahvan nuppi/varsi on koverrettu ontoksi, syöttörampin tein alumiinistä (painonsäästö n 70 grammaa), tukki on kyhäelmä vanhaa orkkista, haapaa, vaneria, hiilikuituputkea ja reikää piisaa (painaa karvan päälle 400 grammaa).
 
Se on viistoesta rammoo se toleranssi. Portterpyssy suap paenoo 3870 rammoo. Siitä ee ennee piäse puhumallakaa läpi.
 
TeeHooVaris sanoi:
Se on viistoesta rammoo se toleranssi. Portterpyssy suap paenoo 3870 rammoo. Siitä ee ennee piäse puhumallakaa läpi.
Tässähän on hyvä muistaa se, että vastuu on kuulijalla/lukijalla, kun Savolainen sanaisen arkkunsa aukaisee :D
 
Back
Ylös