World Championship 2015 Australia

Nyt loppuu sanat kesken.Olette tehnyt sellaisen tempun,että nyt NAUTTIKAA.Etsikää aarin kokoinen Suomen lippu nyt alkuun.

Ralf Westerlund kirjoitti jäyhään tyyliinsä TOMIN aikaisemmasta MM:stä : En onnittele,koska onnella ei ole tässä mitään tekemistä,vaan kovalla työllä ja periksi antamattomuudella.

NAUTTIKAA

Timppa
 
Sydämmelliset onnittelut porukalle ! Teitte uskomattoman fantastisen suorituksen.Terveiset kaikille.Ja hyvää kotimatkaa.VJP:
 
uskomatonta olette melkoisia mestareita sydämmelliset onnittelut kaikille hyvä suomi
 
Oikein paljon onnea koko porukalle!! Huikea menestys jota oli kyllä jännittävä seurata.kuvia kun saisi noista hienoista tunnelmista jossain vaiheessa.
 
Aivan huikean hienosti on mennyt koko kisat Suomen joukkueelta
,,,,,,,,,,,,,,,koko iiisolla tuopillisella maljat sinnepäin
... Koko Joukkueille.Ja Tomille tuplat . Ja vielä Juniorille erikseen.

Jos vielä aavisteltiin Tomin Falconin käyntiä Isoissa kisoissa , niin ei tarvii miettiä enään ....

Kaksin käsin tuoppia nostaen koko porukalle

lainaan vähän SAL sivuja " Joukkueen kapteeni Tomi Korpi onnistui hienosti, samoin Aappo Korpi. "
 
No nyt räjäytitte potin!

Pöydän putsaus on kyllä aivan lievä ilmaisuus...näin MMien kyseessä ollessa- Nyt on Aappokin miehen maljan ansainnut, ihan konkreettisestikin.

On todella mukavaa nähdä että Saksan matka ei ollut hyödytön teidän osaltanne.

Lämpimät onnittelut kaikille mitalisteille!

BCM
 
Olipa Tomilla ja Aappolla melko kanssakilpailijoita jäätävät (jättävät) taulut viimeisenä päivänä. Ja Riston suoritus riitti kolmanneksi .
Aivan uskomattoman hienosti ammuttu ,

Timppa joutunee perustamaan panimon että saa luvatut maljat lunastuttua
.
 
JIIIIIIIIIIIIIHAAAAAAAAAAA,,,,,,,,IHANAA TEAM LAPUA FINLAND, IHANAA,,,,,,,,,,, Minkä menitte tekemään, ette viimeiseen rypistykseen jättäneet muille kuin luun käteen.

Erityisonnittelut mitalisteille, MAAILMANMESTAREILLE ja koko Suomen joukkueelle kisamenestyksestä.

Turvallista kotimatkaa koko konkkaronkalle. Arvatkaa vaan, onko Haapajärvellä päänahka haluttua tavaraa?

T:Juha

 
Mahtavaa :D

Nyt ei sanat riitä kertomaan tätä uskomatonta jättipottia minkä teitte :D . Nyt kyllä Team Finland ampui kyllä itsensä mailmankartalle. Eipä taida isä / poika yhdistelmää ennen tuossa tilanteessa ollu.

Ps
Lämmitän kyllä mestareilla saunan ja paljun kun olla Lohtajalla kisoissa....

Onnea meidän koko porukalta.

Vellu, Tina , Allu, Emil
 
jappija sanoi:
mielen pudottakaa se yksi hemmo sieltä välistä 3 voitto se olla pitää tsemppiä iintoista ja jännittävää pidetään täällä suomessa kaksin käsin munista kiinni teidän puolesta
tekivät sen ja me jännättiin
 
Tähän kohtaan olisi pitänyt saada selostus palkintojenjaosta Paavo Noposen suorittamana:

Siinä he nyt ylpeänä seisovat, piskuisen Suomen ja Lapuan Patruunatehtaan sanansaattajat Pohjolasta, kaukana Australian Brisbanen auringon alla koko palkintokorokkeen leveydeltä. Kihelmöivä taistelu penkkiammunnan viimeisen lajin herruudesta on päättynyt ja mitä miellyttävimmällä tavalla. Kolmoisvoitto Suomeen on totta, jota muut maat voivat vain ihmetellä.

Hermoja raastava kahdelle päivälle jakautunut viimeinen laji erotteli jyvät akanoista. Vielä kahden taulun jälkeen Suomalaisten välissä ollut Amerikkalaisten edustaja ampui viimeisenä päivänä hyvin, mutta Suomipoikien taistellessa perheensisäisistä tiskivuoroista oli Amerikkalaisen lopulta tyydyttävä neljänteen sijaan.

Ensimmäinen sija ja kultamitali, 747 pistettä, 51 napakymppiä. Tomi Korpi, tuo korpinmustahiuksinen vienosti hymyilevä tekniikkataituri. Toinen sija ja hopeamitali, 747 pistettä, 42 napakymppiä, sekä junioreiden Maailmanmestari. Aappo Korpi, pellavapäinen miehen mittaan ammunnalla kasvanut pojankloppi. Kolmas sija ja pronssimitali, 745 pistettä ja 37 napakymppiä. Risto Murisoja, kasa- ja pistepenkkiammunnan kaiken kokenut sekä nähnyt ”Grand Old Man”.

Auringon viime säteiden luodessa pitenevää varjoaan kohden horisonttia, soi taustalla kansallislaulumme kolmen Siniristilipun liehuessa täydessä kauneudessaan täydellisen päivän päätteeksi.

Kotikatsomomme voi olla ylpeä koko Suomen Joukkueen menestyksestä pistepenkkiammunnassa. Kilpailijoillamme kotiin tuomisina on kuusi kultaista, neljä hopeista, yksi pronssinen sekä monta muuta erinomaista sijoitusta.
 
Hold Your horses. Sanoisi john Wayne. Tuli kyllä LV, hv, 2gun, 3gun yhteistulokset.
Juniori kulta, yms. Juniori joukkueen ankkurina etc. Joten ehkäpä aikaa huima tulos.
Lisää detaljeja kunhan ehditään.koettakaa maltaa kisat ohi.
T.t
 
Hienoa seurata mahtavaa menestystä!!!
Onneksi olkoon kolmikolle ja koko Suomen joukkueelle!

Noh sitä pääsee sitten haapajärvellä onnittelemaan kädestä pitäen maailman kärkeä pisteammunnassa.
 
Hyvä pojat ja tytöt, p------le ! Tästä ei pidot enää parane ! Taidan joutua tarjoamaan pullakahvit Lohtajalla. Mutta mutta: me Amerikan kävijät joudumme tässä kovan paikan eteen. Kas Australian jäljiltä in paha panna paremmaksi.
 
Back
Ylös