Saksan mestaruuskilpailujen tuloksia

Valvoja: Ylläpitäjät

metkuvja
Viestit: 1036
Liittynyt: 9.1.2005 17:17
Paikkakunta: p-savo

Saksan mestaruuskilpailujen tuloksia

Viesti Kirjoittaja metkuvja »

Muutama tuttu ampuja oli eksynyt Saksan Elkenrothiin viime viikon lopulla .

http://home.ruhr-net.de/628521/

Tulokset
thikka thakoo
SINGLESHOT
Viestit: 231
Liittynyt: 8.12.2005 23:46
Paikkakunta: Pohjanmaa

Re: Saksan mestaruuskilpailujen tuloksia

Viesti Kirjoittaja SINGLESHOT »

Kauan siitä ollaan puhuttu mutta nyt päätettiin mennä ja onnistunut oli reissu. Pari tuntia siipien välissä ja Franfurtissa oltiin. Siellä vuokrattiin paikallinen tippaRellu ja suunnattiin noin 130 km pohjoiseen. Kisat olivat Saksan avoimet mestaruuskisat. Oma tavoite reisulle oli vakoilu ja suhteiden luominen. Yhtä paljon ammuin saksalaisilla lainavehkeillä kuin omilla ja muutamia ajatuksia ja aavistuksia sain vahvistettua. Rata ja olosuhteet olivat meille vaikeat, niin paljon rakennuksien purkujätteitä oli jätetty penkkien ja taulujen väliin etttä viirit joutui hakemaan aivan outoja asentoja että ylipäätänsä pääsisivät liikkumaan. Ja Saksassa vasemmalta tuleva tuuli ei välttämättä tule vasemmalta, se vaan näyttää siltä.
Kokemusreppuun saatiin hieman täydennystä, mutta kyllä sinne vielä mahtuu niin paljon että on pakko lähteä uusille reisuille ja saksalaisten mukaan muutkin suomalaisampujat ovat erittäin tervetulleita joten yskikää ääneen jos kiinnostaa.

Terv. Jens L
Osuminen on osa onnesta.
jarkko1951
Viestit: 9
Liittynyt: 1.10.2011 11:25

Re: Saksan mestaruuskilpailujen tuloksia

Viesti Kirjoittaja jarkko1951 »

Kiitos ja kunniaa tuolle triolle, joka päätti Saksaan "eksyä". Herrasmiehiä kun ovat, tällä kerralla ei saatu suomalaista Saksan mestaria. Mutta pääasia on, että meiltäkin osallistutaan näihin "EU-kilpailuihin"ja joka ainoa reissu opettaa jotakin.
Vai on siellä DDR:n myötä paapuurin tuulikin siirretty historiaan. Ja rakennusjätettä radalla... Mielenkiintoista. Ei varmaan tarvitse Karttulan ja Haapajärven ratoja hävetä. Koskas pidetään avoimet SM-kisat?

Jarkko Suominen
Vastaa Viestiin