Joensuun SM-viikko 30.1.-2.2.2020

Valvoja: Ylläpitäjät

Ulla Murisoja
Viestit: 50
Liittynyt: 11.7.2013 13:28
Viesti:

Joensuun SM-viikko 30.1.-2.2.2020

Viesti Kirjoittaja Ulla Murisoja »

Hei,

olen ollut yhteyksissä SM-viikon lajikoordinaattori Päivi Harrin kanssa ja tarkoitus olisi lähteä edustamaan pistelajien ilmakiväärillä SM-viikolle.

Näillä näkymin lauantai ja sunnuntai ovat ihan täynnä ja vaikka suorituspaikka löytyisi, olisi YLEn melko vaikea enää tupata omaan aikatauluunsa juuri mitään. Näkyvyys on kuitenkin yksi tärkeimmistä asioista, joten Päivi ehdotti hetki sitten puhelimessa, että kisaisimme perjantaina, jolloin saisimme kisapaikan päätapahtumapaikalle eli Joensuu Areenalle. Siellä tapahtuu kaikki pöhinä, joten parastahan se sinne olisi päästä.

Lauantaina ja sunnuntaina Areena on tupaten täynnä, mutta lauantaille voisimme saada myös ständipaikan, jolla joku/jotkut meistä voisivat esitellä lajia. Esillä voisi pitää esimerkiksi ilmakivääriä, miksei pienoiskivääriäkin, voisihan siinä olla NOTA-pukkikin, tauluja ja vaikka porukan mitaleja. Mielessäni kehittelin ideaa jo niin pitkälle, että ständillä voisi olla myös läppäri tai muu näyttö, jolla pyörisi kuvia ja/tai videota lajista.

Ajatuksia? Mietteitä? Muutama innokas on ilmoittanut halukkuutensa lähteä. Toki alustavasti puhe oli lauantaista ja sunnuntaista, mutta näkyvyyden kannalta perjantai olisi meille paras päivä kisata.