Valmennusleiri EM piekkari ja ilmaaseet.

Valvoja: Ylläpitäjät

SINGLESHOT
Viestit: 231
Liittynyt: 8.12.2005 23:46
Paikkakunta: Pohjanmaa

Valmennusleiri EM piekkari ja ilmaaseet.

Viesti Kirjoittaja SINGLESHOT »

Pikkujoulukisojen viikonloppuna pidetään myös EM, Plzen lähtijöiden ensimmäinen virallinen harjoitusleiri. Pääasiallisesti hoidetaan matka ja yöpymisongelmat pois ja käydään läpi tärkeimmät harjoituskaavat. Kerrotaan myös uusimmat "juorut" maailmalta ja toivottavasti voimme myös suorittaa paukkutestejä. Tarkoitus olisi majoittua Houraatin uudemmassa talossa. Tarkempi lukujärjestys lähipäivinä.

Terveisin
Pistelajien työryhmä
Osuminen on osa onnesta.
SINGLESHOT
Viestit: 231
Liittynyt: 8.12.2005 23:46
Paikkakunta: Pohjanmaa

Re: Valmennusleiri EM piekkari ja ilmaaseet.

Viesti Kirjoittaja SINGLESHOT »

Perjantai (16.11.2012) iltapäivällä lähtee ainakin Jenssi ja Tomi Arvin luolaan paukkutestejä varten. Jos löytyy tasaisen tuntuista paukkua niin tuodaan jonkin verran myös Lohtajalle että muut saavat kokeilla. Kyllä sinne Lapualle mahtuu muitakin jos aaika ja innostus riittää. Perjantai ilta menee todennäköisesti asehuoltoon ja kokonpanoon. Muutama projektia tuodaan mukaan ja katsotaan saataisko ne ampumakuntoon.

Lauantaina kisojen jälkeen on vissiin ruokailu (Lohtajan kyläkrouvi) ensimmäisenä listalla. Sitten toivottavasti paukkutestejä Orjalan tinneripajalla ja samalla myös pyssyjen luokitus ja yleistestit.
Lauantai iltana valitaan matkan ja kisojen toimihenkilöt ja käydään läpi eri matkustusvaihtoehtoja. Yöpyminen tapahtuu Houraatin uudella majalla. Sieltä löytyy kaikki mitä tarvitaan ja se on edullisin ja paras vaihtoehto.
Sunnuntaina sääolosuhteiden mukaiset treenit, jos paskakelit niin pysytään sisätiloissa ja taktikoidaan. Viirit, tuulenluku, nopea kontra hidas ampuminen ja ennenkaikkea eri etupukkien plussat ja miinukset. Puhdistuksen vaikutus tarkkuuteen käydään myös läpi ja tapetaan muutamat onnettomat teoriat jotka maailmalla pyörii.
Toivottavasti kaikilla on sitten paljon kysymyksiä ja mielellään myös vastaukset niihin. Päätetään myös millä taktiikalla viedään harjoitukset eteenpäin. Pääasia on että mielipiteet ilmaistaan nyt ja myös sovitaan asiat kerralla kuntoon.

Tervetuloa.

Tapahtuma sopii myös Plzenin ei lähtijöille, joten rohkeasti mukaan jos asia kiinnostaa.
Osuminen on osa onnesta.
SINGLESHOT
Viestit: 231
Liittynyt: 8.12.2005 23:46
Paikkakunta: Pohjanmaa

Re: Valmennusleiri EM piekkari ja ilmaaseet.

Viesti Kirjoittaja SINGLESHOT »

Ensimmäinen valmennusleiri viety läpi kunnialla. Kiitokset koko porukalle, tärkeimmät asiat saatiin keskustelun alle ja hyviä päätöksiä odotettavissa. Sunnuntain testit eivät olleet niin rohkaisevia mutta saatinhan todistettua lauantaipäivän teoreettiset väitteet. Luulen että tulevaisuudessa piilotetaan Antilta pyssyt ja pakotetaan täysaikaseksi kuvaajaks, kyllä ne ongelmat on helppo ratkaista kun todisteet lyödään valkokankaalle.
Haluaisin myös kiittää Voittoa taas kerran, on se mies sellainen fakiiri että aina saa porukan hyvälle tuulelle. Se "pikkujouluruokailu" kisan jälkeen oli mainio temppu ja iloisin mielin on helppo selvittää maailman menoja.
Iloinen yllätys oli myös Jouko Kinnusen viisiitti ja hänen viisaat asiantuntemukseen perustuvat näkökulmat.
Suuri kiitos myös VM Orjalan teamille betoniteltan lainasta. Kuuden tunnin jatkuva ampuminen testimielessä, kyllä siitä jotain jäi myssyn alle. Joulukuun Vaasanleirillä ruvetaan sitten laittamaan palapelin osat paikoilleen.

Hyvää loppuvuotta toivottaen
pistelajien työryhmä
Osuminen on osa onnesta.
Vastaa Viestiin