Benchrest Finland
Benchrest Finland

Lapua

Vihtavuori

Varusteleka

Keskustelupalsta

Voit seurata kasa-ammunnan tuoreimpia puheenaiheita keskustelupalstalla. Jos haluat osallistua keskusteluun, tulee sinun rekisteröityä keskustelupalstan käyttäjäksi.

 

13.12.2020: Keskustelupalsta päivitetty

Keskustelupalstan versio on päivitetty. Mikäli havaitset häiriöitä keskustelupalstan toiminnassa, otathan yhteyttä ylläpitoon osoitteeseen webmaster (at) benchrest.fi. Pahoittelemme käyttökatkosta aiheutunutta haittaa!

 

31.12.2018: Keskustelupalsta päivitetty

Keskustelupalstalla on otettu uusi versio käyttöön. Kirjauduttuasi palstalle kannattaa ensi töiksi käydä tarkistamassa, että asetuksesi ovat edelleen sellaiset, kuin haluat niiden olevan.

Mikäli palstalle kirjautumisen yhteydessä salasanaasi ei enää hyväksytä, kannattaa kokeilla kirjautumissivun Unohdin salasanani -toimintoa ja pyytää sillä uusi salasana. Kaikki palstan tiedot on siirretty uuteen versioon, mutta salasanojen siirtymisessä saattaa esiintyä toimimattomuutta.

Mikäli uuden keskustelupalstan käytössä esiintyy ongelmia tai tunnustasi ei ole aktivoitu, älä epäröi ottaa yhteyttä ylläpitoon osoitteeseen webmaster (at) benchrest.fi. Pahoittelemme käyttökatkosta aiheutunutta haittaa!

 

Keskustelupalstalle >